Підручник: Хімія (Попель, Крикля) 10 клас 2018
Завдання на період
13.03.2020 - 20.03.2020
- Тема:Фенол. Хімічні та фізичні властивості. Застосування.
Д/з: Складіть конспект за §16, зав. 116.
23.03.2020 - 28.03. 2020
- Тема:Альдегіди. Фізичні та хімічні властивості. Застосування.
30.03.2020 - 03.04. 2020
- Тема:Карбонові кислоти- - фізичні та хімічні властивості. Застосування.
Д/з: Складіть конспект за підручником §18, 19. Створити презентацію: “Застосування карбонових кислот”.
- Тема: Тематична контрольна робота № 2.
Д/з: Виконайте ТКР №2 .
Завдання на період
13.03.2020 - 20.03.2020
- Тема:Фенол. Хімічні та фізичні властивості. Застосування.
Д/з: Складіть конспект за §16, зав. 116.
- Тема: Альдегіди: склад, будова, загальна та структурна формули.
Д/з:Складть опорний конспект за підручником §17, виконайте зав.121. 23.03.2020 - 28.03. 2020
- Тема:Альдегіди. Фізичні та хімічні властивості. Застосування.
-Д/з: Складіть конспект за підручником §17, створити презентацію: “Фізіологічна дія альдегідів на організм людини”.
- Тема: Карбонові кислоти: склад, будова, загальна та структурна формули, ізомерія.
- Тема: Карбонові кислоти: склад, будова, загальна та структурна формули, ізомерія.
-Д/з: Складіть конспект за підручником §18, зав.129
30.03.2020 - 03.04. 2020
- Тема:Карбонові кислоти- - фізичні та хімічні властивості. Застосування.
- Тема: Тематична контрольна робота № 2.
Д/з: Виконайте ТКР №2 .
ЗАВДАННЯ
до тематичної
контрольної роботи за темою:
«Оксигеновмісні органічні сполуки»
- Тема: Естери, загальна та структурна формули, фізичні
властивості, застосування.
06.04.2020 - 10.04. 2020
13.04.2020 - 18.04. 2020
- Тема: Аміни. Анілін.
21.04.2020 - 24.04. 2020
27.04.2020 - 30.04. 2020
Д/з: Складіть конспект за підручником § 21 зав. 154, 155.
- Тема: Жири як представники естерів. Класифікація жирів.
Д/з: Складіть конспект за підручником § 22 зав.
161.
06.04.2020 - 10.04. 2020
- Тема: Хімічні властивості жирів.
Д/з: Складіть опорний конспект за підручником § 22 зав. 164.
- Тема: Вуглеводи.
Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі.
Д/з: Складіть опорний конспект за підручником § 23 Створіть презентацію “Застосування глюкози”.
- Тема: Глюкоза:
молекулярна формула. Хімічні властивості глюкози.
Д/з: Складіть опорний конспект за підручником § 23 зав.
168, 170.
-Тема: Сахароза,
крохмаль, целюлоза.
Д/з: Складіть опорний конспект за підручником § 24, 25 зав. 177, 178, 183, 185. 13.04.2020 - 18.04. 2020
- Тема: Аміни. Анілін.
Прочитайте та складіть опорний конспект за підручником § 26, 27.
Д/з: виконайте завд. № 196, 204.
21.04.2020 - 24.04. 2020
- Тема: Пептидна група.
Пептиди.
Прочитайте та складіть опорний конспект за підручником § 28.
Д/з: виконайте завдання № 210.27.04.2020 - 30.04. 2020
- Тема: Білки як
високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків.
Д/з:Прочитайте та складіть опорний конспект за підручником § 29, виконайте зав. 219, 220.
- Тема: ТКР- № 3.
Директорська контрольна робота.
Д/з: Виконайте завдання до ДКР. (на окремих аркушах)
ЗАВДАННЯ
до
директорської контрольної роботи
Комментариев нет:
Отправить комментарий